Jeugdbloemencorso Roelofarendsveen 2007

 

We hebben 22 september 2007 met de bewoners van de straat, waar wij wonen, meegedaan met het jeugdbloemencorso. We hebben de derde prijs gewonnen in in de categorie "grote praalwagens." We hadden een nummer van Het Shantykoor - Aan het strand stil en verlaten. Dat nummer zongen we de gehele corso achter elkaar. Een aantal van ons had geen stem meer over.

Hier wat foto's van het opbouwen van de wagen.

                  

                 

Vervolgens hebben we de truck vrijdagavond voorzichtig naar het punt gereden waar de corso begint. We mochten van een aardige kweker de truck binnen in zijn grote schuur zetten. We stonden naast de corsowagen van de oranjevereniging. Zo waren we zaterdagmorgen lekker op tijd bij de start van het corso. Wat foto's bij de kweker.

                     

                    

Zaterdagmorgen om 8.00 stonden we klaar in de rij om ons in te schrijven en de jury het geheel te laten bekijken en keuren. Uiteindelijk kregen we de 3e prijs in de categorie grote praalwagens. Niet een slecht resultaat z'n eerste keer. Nog een aantal foto's van de Reo in de corso.

 

                  

De man in de scootmobiel is onze oude buurman Arie, die we hadden belooft dat als we meedoen dan mag jij voorop rijden. Onze "voorsinger".

Terug

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl