Update 6 van 19 Augustus 2005

Wat een verandering. De huif zit er op. Van de week ben ik op de motor naar Elst (Utr) geweest om de huif om te ruilen. De huif die ik had was van een andere legertruck en was zo’n meter tekort. Wel zonde want hij was zo goed als nieuw. Eerst heb ik de voorzijde erin gehangen. De huif bestaat uit drie delen. Een voorkant en een achterkant (zijn gelijk) en de huif zelf. Alles past perfect. Hier wat foto’s.

De huif die tekort was.

 

De huif die tekort is.       Na een telefoontje naar de Marwi ben ik op m'n motor ( Honda cx500 Silverwing) een een ander huif gaan halen die wel past. Het was wel even zoeken bij de Marwi maar toch een redelijke canvas huif gevonden. De huif van een Reo M35 bestaat uit 3 delen, een voor- en achterzijde die gelijk zijn en het grote gedeelte in het midden. Zie hier het resultaat.

Achterzijde huif. Dit ziet er goed uit.  

Ook heb ik ook nog een oud camouflagenet. Ik zoek er eigenlijk nog een, dus als iemand nog zo'n zelfde net heeft liggen dan hou ik me aanbevolen. owner@armytruck.nl . Oud nederlands camouflagenet. 6,75 x 6,75 Meter is de maat. Wie heeft er nog eentje liggen? 

De huif heeft nog een paar kleine scheurtjes die ik nog wil repareren en er moeten nog 2 nieuwe ringen in worden geslagen. Ook heb ik nog een grote pot blenco (schrijfje dat zo?) waarmee ik de huif mee moet insmeren. Van jongens die in dienst hebben gezeten heb ik gehoord dat dat een smerig "klusje" is. (Ik was buitengewoon dienstplichtig.)

   Terug 

 

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl