Reo foto's deel 1

Naar deel 2

De Reo van het m44 type is gemaakt in verschillende uitvoeringen. In de loop van de jaren heb ik een aantal foto's via internet verzameld. Ik heb hier een overzicht gemaakt van een aantal uitvoeringen. Heeft u nog foto's die interessant zijn dan hou ik me aanbevolen.

Raket lanceerinstallatie. Reo met een grondboor installatie.Reo als brandstof tankwagen. Er is ook een uitvoering voor water.Reo als brandstof tankwagen. Er is ook een uitvoering voor water. Een Reo M275 trekker.Een Reo M275 trekker. Een Reo M275 trekker met de daarbij behoorde oplegger.Een foto van een prachtige Reo kieper.Een Reo kan net niet zelf vliegen. Met een beetje hulp van een heli komt een Reo een heel eind.Een brandweer uitvoering. Wat betreft de wieluitslag, Ruim Voldoende. Lijkt alsof deze Reo een boom probeert om te duwen. Gaatje boren? Het zou een leuke basis zijn voor een campertje.Zo is het een hele opppervlakte. Een uitvoering met kraan Een uitvoering met kraan.  De Reo van Gert.

Dit zijn twee foto's van omgebouwde Reo's. Dit zijn echte foto's en geen trucage foto's De drieasser staat/stond in Belgie bij Kicken banden service. Ik dacht in het plaatsje Geel (B)

Een wel erg korte Reo. Wel handig met boodschappen doen.Een grapje van een Belgische bouwer. Zal hij nog de bocht omkomen met 10 ton gewicht??

Nog wat Reo's in andere uitvoeringen. Dit zijn dan wel originele uitvoeringen.

Dit is zo'n beetje hoe mijn Reo eruit moet komen te zien.Dit is zo'n beetje hoe mijn Reo eruit moet komen te zien. Dit is een M62. Deze wagen is een stuk langer dan een gewone Reo.Dit is ook een M62 en die is van Paul Klaassen. Dit is een M109. Mijn wagen had nl. ook zo een 'bak'

 

Dit zijn een aantal foto's van Reo's in het terrein.

 

 

Het is een stevige wagen, maar hij kan wel stuk.

Ondanks de sneeuwkettingen toch van de weg af geraakt.Bomen omduwen lukt ook niet. Op een mijn gereden.Op een mijn gereden.  Op een mijn gereden. Kooi constructie op een Reo. Niet dus!

In Nederland zijn ook veel reo´s gebruikt. Ginaf en Terberg hebben er veel omgebouwd. Hier een paar voorbeelden.

Een omgebouwde Reo door de Rotterdamse fabriek R.A.M. (Met dank aan Nico voor de foto.)Ook m´n werkgever gebruikte een Reo om bussen af te slepen. (of weer op de weg te zetten.)

Dezelfde reo, maar dan z'n 20 jaar later. Dezelfde reo, maar dan z'n 20 jaar later.

Mailtjes naar....... owner@armytruck.nl