Update 1 van 26 Juni 2003

Wat heb ik reeds gedaan? Een paar dagen na de aanschaf (14 maart 2003) is de bak eraf gegaan. Ik heb eerst nog overwogen om de bak erop te laten maar het was teveel werk om de bak op te knappen omdat de vloer zeer slecht was. Ook heeft meegewogen dat de gebruiksmogelijkheden van een dichte bak toch wel beperkt zijn. Een aantal mensen gaven het advies om van die bak een camper te maken. Die mensen heb ik gevraagd om dan de helft van de brandstof te betalen als ik op vakantie ga......... Dus camper viel af.

 Voorzichtig wordt de bak eraf getild bij van Groningen in Nieuw-Vennep           Daar gaat de bak bij van Groningen in Nieuw-Vennep

De bak is eraf gehaald bij "van Groningen" in Nieuw-Vennep. Een medewerker van hun heeft eerst met een snijbrander de bouten losgebrand en toen heeft de kraan de bak er voorzichtig afgetild. Dan hou je dit over. Alle foto's hier.

Wat een verschil. Even de houten latten vastleggen.Hier ben ik bezig om de hardhouten latten die tussen de bak en het chassis zitten vast te maken, omdat ik die weer wil gebruiken of wil namaken om te gebruiken om weer tussen de open laadbak te bevestigen.

 

 

 

 

Bij het zoeken van onderdelen kwam ik ook terecht bij Reomie in Ooij. Dat bedrijf zit op het terrein van een oude steenfabriek aan de Waal. Als je het dorp inkomt staan er al bordjes die je de juiste weg wijzen naar het fabrieks-terrein. http://www.reomie.com

Daar staan wel erg veel Reo's bij elkaar. Het roestduiveltje heeft daar wel toegeslagen. Er staan wagens tussen met nog geen 100 Mile op de teller. Echt hele gave exemplaren zijn daar bijna niet te vinden. Vooraan bij de ingang staan wel een paar hele mooie Reo's. Echter allemaal zonder kenteken. Voor onderdelen (nieuw en oud) kunt u daar goed terecht. Wat REO betreft hebben ze eigenlijk alles. Ook voor verf ben je daar aan het goede adres. Ze hebben ook erg veel onderdelen voor jeeps.

Reomie in Ooij bij Nijmegen.  Reomie in Ooij bij Nijmegen.  Reomie in Ooij bij Nijmegen.

Reomie in Ooij bij Nijmegen. Het voorterrein.   Reomie vanuit de lucht.

Toch haal ik de meeste onderdelen bij Marwie in Elst (Utr) http://www.marwi-online.info Het bedrijf zit aan de Rijksstraatweg 227 (Tel 031-8471335 of 06-21202153) contact via email kan ook info@marwi-online.info  (Ze hebben ook een winkel aan de Traay in Driebergen. De Traay is de winkelstraat in Driebergen.)

In Elst (Utr) haal ik de meeste onderdelen omdat de prijzen die hij rekend zeer redelijk zijn, en hij heeft bijna alles voor een REO. Hij neemt echt de tijd voor je. Ook als je een REO wilt kopen moet je bij hem zijn. Hij heeft een paar hele mooie REO's staan. Opgeknapt en wel. Een kenteken erop en rijden maar. Op het moment (november 2003) heeft hij een (kleine) Reo kieper, twee met laadbak en een waterwagen staan. Ook staat er nog een Reo Takeldoos. Er staan nog meer REO's maar die moeten nog wel een opknap beurtje hebben. Wel van tevoren even bellen want heel soms hij is niet aanwezig. Wat foto's van de Marwi in Elst.

Bij de Marwi in de rij.               Marwi vanuit de lucht.

 Terug

           

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl