Update 5 van 15 Augustus 2005

Wat is er nu weer allemaal gebeurt? 

Aan de cabine is nogal veel gesleuteld en gelast. Er is aan beide zijden een nieuwe dorpel ingezet. (Linker zijde nog niet af.) Ook achter de dorpel is het een en ander vervangen en nieuw ingelast. B.v. de bevestiging van de spatborden. Her en der is ook een laagje plamuur en grondverf op gesmeerd. Daarna uiteraard in de groene verf.


De dorpel eruit geslepen. Nog meer roest gevonden. Zonder dorpel.

 In mei 2005 is er een “nieuwe” laadbak op gekomen. Ik heb de bak zo kompleet mogelijk gekocht. Dus met huif en het ijzerwerk van de huif. Gelukkig had m’n “huis leverancier” Marwi in Elst (Prov.Utrecht)  alles in huis, dus alles kon in één keer mee. Zie hier het resultaat.


Wat een verschil hé.  Al "bijna" af.         De achterzijde.

Nadat ik de bak geplaatst had ben ik begonnen met de hekken te maken. Dat bestond uit het ontroesten van het ijzerwerk en het maken van de houten latten. Aangezien dat hardhout nogal prijzig is kon ik voor weinig een stuk of 12 steigerplanken op de kop tikken. Die heb ik op maat gemaakt naar voorbeeld van een origineel stuk wat nog in de bak lag. Daarna grondverf en twee maal in de groen. Zie hier het resultaat.


Leuke hekjes. Rechterzijde.  Let ook even op het luchtfilter.  Leuke hekjes. Linkerzijde.

Vervolgens was de achterklep aan de beurt. Ook hier eerst ontroesten en stukjes nieuw inlassen. Klep was gelukkig netjes recht. Ook hier weer grondverf en 2 keer groen.

 

Door omstandigheden konden we dit jaar niet met vakantie, dus kon ik 3 weken werken aan m’n Reo. Eerst heb ik de wagen naar huis gehaald. Het parkeerterrein achter de garage, waar de Reo stond, van mijn werkgever Connexxion was niet langer beschikbaar omdat de vestiging op 12 december 2004 is gesloten. (snik) Ik heb daar 22 jaar met heel veel plezier gewerkt. Ik ben overgeplaatst naar de vestiging Uithoorn. Ik heb wel een andere stalling voor de Reo gevonden. (gelukkig binnen)

Dus dit hoeft niet meer. Wat foto's van de Reo in de sneeuw. Wel een mooie plaatjes hé?

Mooi plaatje, maar weinig werk te doen zo.  Koude kont.


       Terug

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl