UPDATE 8 van 09-11-2005

Een paar weken geleden heb ik in Els bij de Marwi weer een aantal spullen gekocht. 8 banden plus velg, een canvas dak voor de cabine. Het dak bestaat uit een aantal onderdelen. Alle onderdelen heb ik opgeknapt. Het canvas dak heeft nu geen speciale aandacht nodig omdat dat nieuw is. De voorruit heb ik ook opgeknapt. Nieuwe ruitjes en scharnieren en andere rubbers. Ook de twee scharnieren om de ramen neer te klappen zijn gangbaar gemaakt omdat ze vastgeroest waren. Zie hier het resultaat.

Zo moet het erop komen.    Zo moet het erop komen. Op de achtergrond zie je m'n vrouw Joke. (Ook hard aan het werk)

Bij één ruitje zit nog de beschermfolie er nog op. Dat ruitje is van dik plexiglas. Even kijken hoe het bevalt. Mocht het niet gaan dan heb ik nog een origineel ruitje staan. Op de rechter foto rechts het canvas dak.

De banden.

Daarna heb ik de aandacht gericht op de banden. Ik heb er 8 gekocht (met velg) bij de marwi. Ik heb de velgen eerst kaal gemaakt met een slijptol met een lamellenschijf. Daarna heb ik de velgen in de owatrol gezet. Daarna in de legergroen. 2 velgen heb ik alleen opgeschuurd omdat die nog zo mooi waren dat alleen een laagje owatrol en groen voldoende was.

Lekker kaal. Lekker kaal. Dat ziet er weer goed uit. Strak verfje.

Een laagje bandenzwart en het lijkt net nieuw.

Zo, dat is weer als nieuw.

Terug

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl