Update 12 van 16 maart 2007

Een Aanhanger

Ben ik laatst buiten lekker aan het schuren in het zonnetje, komt er een meneer aardappelen halen bij de boer waar m'n Reo staat. Komt hij naar me toe met de vraag of ik interesse heb in een aanhanger. Nou, zeg ik, dat staat nog wel op mijn verlang lijstje. Eerst maar eens even deze klus afmaken voordat ik aan een volgende klus begin. Hij vervolgt, ik zit bij een volkstuinen complex in Warmond (Z-H). We hebben een paar jaar terug een aanhanger gekocht voor op de tuin maar hij wordt nauwelijks gebruikt omdat hij te groot is. Er zitten namelijk dezelfde grote banden op als van uw wagen. Eigenlijk willen we er vanaf. Heeft u er misschien wat aan? Hij mag weg voor een symbolisch bedrag. Ik stel voor de volgende dag even te komen kijken. Als het wat is, zijn dan 2 kratten bier symbolisch genoeg, stel ik voorzichtig voor. Hij dacht meer aan 50 euro. Laten we eerst maar eens gaan kijken.

De volgende dag naar Warmond. Zie hier de foto's. (klik op de foto voor de vergroting.)

 

Ok, het is dan geen amerikaan maar toch een redelijk gave aanhanger. Past zeker ook achter de Reo. Op deze aanhanger ga ik niet afdingen. Ik was werkelijk verrast. Alleen aan de voorzijde zit wel wat werk. Aan de achterzijde links waar het achterlicht en de oorlogs verlichting zitten zit ook nog wat laswerk aan. Verder alleen schrappen,schuren,2x ijzermenie en 2x groen. Hij word de originele kleur. (RAL 6014) van het Nederlandse leger. Ook alle sticker/logo's komen er weer op.

Over logo's gesproken. Wie weet welk legeronderdeel een sleutel gebruikt, of wat de betekenis daarvan is. Na de sleutel staat er een streepje en dan 113 of n3. Wie O wie? Verder zit er op het rechter spatboard aan de bovenzijde een geel vierkantje. Wie weet daar de betekenis van? Zie foto's. (klik op de foto voor de vergroting.)

   

Mogelijk horen er nog meer merkteken en zo op. Wie kan me meer vertellen over dit model aanhanger. Ik heb wel een print van de gegevens over de fabrikant (Polynorm) en de maten en gewichten, laadvermogen,prijs (2000 gulden),maximale snelheid enz. Maar helaas niets over logo's,merktekens enz. Wie weet een site waar het een en ander te vinden is? Mail adres staat onder deze pagina. 

Staat wel leuk hé?

Om niet te veel ruimte in te nemen bij de boer waar ik met m'n truck staat, heb ik het een en ander in de aanhanger gezet en de aanhanger in de laadbak van de Reo gezet. Op de foto's zie je ook dat ik een aanvang heb gemaakt met de rechterzijde van de laadbak. Zie hier de foto's. (klik op de foto voor de vergroting.)

 

 

Zo, dat scheelt ruimte. Of de heftruck de aanhanger met banden ook kan tillen moeten we nog een keer voorzichtig probereren. Tot de volgende update.

Terug

Opmerkingen en reactie's... mailto:  owner@armytruck.nl